15.01.2006
Vuoden ensimmäinen kilpailu ajettiin Suonenjoella kunnon lumisissa maisemissa ajatuksemme olikin nauttia mukavista ralli teistä, mutta homma loppui kohdaltamme liian nopeasti kun lipsautimme automme ek2 lumipenkkaan ja siitä vielä huonoksi onneksemme katolleen ja koska paikassa ei ollut yhtään katsojia jouduimme jäämään siihen odottamaan kilpailun loppua ja huoltoporukkaa nostamaan automme pystyyn onneksi selvisimme suhteellisen vähin vaurioin ja auto  onkin jo työn alla seuraavia kilpailuja varten joissa toivottavasti emme sorru samoihin virheisiin.
5.10.06 
Pääsin kauden viimeiseen kilpailuun Koillis-Savon ralliin Tuusniemelle kokeilemaan kyytiä samassa luokassa kanssamme ajavan Seppo Vauhkosen  kanssa  BMW 1600Ti autolla oli hyvä kokemus nähdä miten tehokkaampi ja vääntävämpi auto kulkee ja selvästi sillä voi ajaa enemmän isolla vaihteella  muuten en huomannut Sepon ajotyylissä kovastikaan eroa omaani ei ainakaan suurempia riskiä ottanut kuin itsekään .
Kilpailumme sujui lähes ongelmitta mitä nyt pieniä tuulilasin pyyhin ongelmia, keli oli märkä ja todella raskas ja tiestö älyttömän nopeaa meilläkin loppui autosta välitykset usealla pätkällä, mutta ehjän kisan tuloksena oli luokkamme 6. sija.
Oma automme onkin jo kasaus vaiheessa ja seuraavaksi ajammekin ensi talvena mahdollisesti jo joulukuussa Iisalmi sprintin siitä se sitten taas lähtee kausi käyntiin koitetaan nyt pysyä välillä tielläkin ja saada ajettua useampi kilpailu kaudella 2007.
 takaisin