9.1.2005
Hyvää uuttavuotta kaikille se onkin tämän vuoden Ralli kausi pyörähtänyt käyntiin ja mekin kävimme Orimattilassa ajamassa Historic Trophyn ensimmäisen osakilpailun ja keli oli jokseenkin mielenkiintoinen tammikuun ilmaksi lämpöasteita 5 ja vettä satoi eikä lumipenkoista  oikein voi puhua, mutta kuin ihmeen kaupalla tiet kestivät vallan mainiosti jonkin verran pinta pehmeni mutta ei kuitenkaan mennyt soralle. ek 3:lla iski sitten oikein kunnon sakeasumu ja ajaminen oli enemmänkin arvailu aurauskeppien heijastimien mukaan.Kokonaisuutena ralli meni ihan kivasti ajallisesti olisimme olleet luokassamme 11 mutta koska meillä oli kiire lähteä kotimatkalle päätimme jättää keskeytys ilmoituksen maali AT:lle ja säästimme näin tunnin aikaa ja olimme kotona puolenyön aikaan ja sitten kalustonpurku ja trailerin palautus Korhosen Sepolle ja takaisin kotiin lastaamaaan autoa pakun lavalle seuraavan päivän Ralli sprinttiä varten joka ajettiin Ranta salmella kaiken tämän touhunjälkeen pääsin nukkumaan 2.50 yöllä ja aamulla 5.45 herätys ja matkaan Rantasalmelle jossa keli oli myös muuttunut märäksi ja sohjoiseksi sieltä tuli kimurantilla radalla kotiintuomisiksi Luokan 1 sija  näin tuli kiireisestä viikonlopusta muisto pokaali hyllynreunalle on se kyllä liian tiukka aikataulu ajaa 2 kilpailua viikonloppuna mutta tulihan sekin  kokeiltua.
7.3.2005
Ajoimme 5.3 POP-rallin Iisalmessa reitti oli  aika mielenkintoinen 3 ek:ta melkokapeaa metsä-autotietä ja tiukkoja mutkia ja korkeita penkkoja joihin oli hyvä nojata ehkä vähän liikaa kulmalla ajettavia mutkia joista en hirveästi pidä mutta toisaalta olihan se hyvää harjoitusta. 1 ek:lla meillä oli jarru murheita kun taka-akselilta meni siirtymällä jarruputki poikki onneksi pätkä oli todella syheröinen ja pystyimme ajamaan paljon käsijarrun avulla. Olimme liikkeellä ilman huoltoa mutta onneksi Korhosen Sepolla oli pätevä huoltomies joka keksi yhdistää putket niin,että toinen takajarru saatiin toimimaan näin ajoimme
loppu rallin kolmella jarrulla ja se toimi yllättävän hyvin vain kovissa jarrutuksissa tahtoi auto vähän kääntyillä.Olimme loppusijoituksissa luokkamme 4. häviten 3.sijan 11 sekunnilla. Tämä olikin meidän talvikauden päätöskilpailu ja seuraava kilpailumme on toukokuun 21. Lopella ja seuraavana viikoloppuna Kerimaa sprintti Kerimäellä. Ei muutakuin hyvää kevään odotusta kaikille.
4.6.2005
POP-Ralli Lopella ajettiin 21.5 hienossa keväisessä auringon paisteessa lämmintä oli liki 20 astetta ja autossa oli  kuumat oltavat ajo puvut päällä. Reitti oli mielestäni hyvää ja nopeata tietä jossa sai ajaa hetkittäin niin kovaa kuin auto kulki itse pidän enemmän juuri tämmöisestä ajettavasta tiestä jolla saa mennä 4 vaihteella hyvää kyytiä ainoastaan ek 2 oli pienempää tietä ja kovasti irtosoraisena erittäin liukas siellä meilläkin oli yksi oho tilanne kun tuntui että auto vain valuu ulkokurviin. Tauolla vaihdoimme sitten uudet renkaat ja loppu pätkät olikin mukava ajaa kun pystyi luottamaan renkaisiin.
Olimme kisassa luokassamme 10. mutta sijoitusta tyytyväisempi olen aika eroomme luokka kärkeen joka tuntuu lähenevän kisa kisalta, tosi asiahan on että luokassamme joutuu ajamaan jo tosissaan kilpaa päästäkseen edes kympin sakkiin koska kalusto on kuitenkin melko tasaväkistä ja kertoohan se jotain, että olisimme olleet 2ryhmässä luokan 3. vaikka siellä autoissa on taka pyörässä sama teho mikä meillä moottoriss ellei vähän enemmänkin kokonaisuutena erittäin mukava ralli.
4.6.2005
Kerimaa sprintti olikin sitten heti viikonkuluttua Loppi- Rallista ja koska oli vauhdikkailla teillä saatu tuntuma autoon uskalsin lähteä kisaan jo ennakkoon luokka voitto mielessä ja taisin  siinä ekalla kierroksella sortua parissa mutkassa yli yrittämiseen kun meni linjat vähän leveiksi mutta vauhti riitti molemmilla kierroksilla vastustajan kukistamiseen vaikka toisella kierroksella jo vähän varovaisemmin tulinkin koska luotin jo ensimmäisen kierroksen reilun 4 sekunnin eron riittävän ja näinhän siinä  kävikin että sain ajettua luokka voittoon siellä.
Tästä jäämmekin taas odottamaan seuraavaa ralliamme joka on sitten syyskuussa joko Valkeakoskella Linno-Ralli tai Rantaralli Naantalissa mutta sen päätämme sitten lähempänä ajankohtaa.
18.09.2005
Linno-Ralli ajettiin Valkeakoskella 3.9 mukavassa syys kelissä lämmintä oli riittävästi ja aurinko paistoi.
Reitti oli melko nopeaa mutta mutkaista tietä jossa oli irtosoraa pinnassa ja se tuntuikin melko liukkaalta enkä oikein saanut kunnon luottamusta renkaisiimme ja ajo tuntui jotenkin tökkivältä tosin syynä voi olla se ettemme ole kesällä ajaneet yhtään kilpailua sitten Loppi rallin jälkeen eikä yhtää harjotus kilometrejä ole tullut tällä välillä.Sijoituksemme oli luokassamme 11. mutta muuten kisa sujui mukavasti ilman ongelmia seuraava rallimme onkin sitten jo talviralli ja kauden 2006 avauskilpailu 7.1.06 Suonenjoella
 takaisin